• 2023. 01. 31. kedd
    Marcella
  • 2 ℃
    6 ℃
  • Akciós autók Önnek!

Szerzői Jogok

Azzal, hogy belép a www.techpress.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A techpress.hu oldalon található tartalom a The News Empire Kft. ("kiadó") szellemi tulajdona.

Minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot fenntart a The News Empire Kft. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése a kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából – elmentheti, kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A The News Empire Kft. oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újra közvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újra közvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A The News Empire Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:

  • a) nem módosítja az eredeti információt,
  • b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A techpress.hu domain név, valamint a "TechPress/Techpress.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a The News Empire Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A The News Empire Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.