• 2023. 01. 31. kedd
    Marcella
  • 2 ℃
    6 ℃
  • Akciós autók Önnek!

Elektroszmog elleni védelem ezüstszövettel

Miért fontos az elektroszmog elleni védelem? Elektroszmognak hívjuk azokat az emberi szervezetet érő terheléseket, melyeket különböző elektromos berendezések, vezetékek, távközlő eszközök bocsátanak ki (pl. 5G, Wifi). Napjainkban rengeteg okoseszközt használunk, melyek megkönnyítik életünket, azonban ezek a készülékek elektromágneses sugárzást bocsátanak ki, melyek károsak lehetnek az emberi szervezetre. Egészségkárosító hatása vitatott, mégis egyre több szakember védekezésre hívja fel a figyelmet!

- TechPress

Szponzorált tartalom

És milyen egészségkárosító hatásai lehetnek?

Számos kutatás zajlik a témával kapcsolatban és egyre több azt bizonyítja, hogy a hosszú távon való kitettségnek súlyos egészségkárosító hatásai lehetnek, pl. daganatos és neurológiai megbetegedések, immunredszeri rendellenességek. Továbbá a WHO a potenciálisan rákkeltő (2B) kategóriába sorolta.

A mindennapokban is számos tünetet produkálhat az elektroszmog. Sokak fejfájást, depressziót, émelygést, ingerlékenyeséget vagy alvási nehészséget tapasztalnak.

Természetesen van megoldás a problémára! A mai modern technológiának köszönhetően számos módon tudunk és fontos is védekezni a káros sugárzás ellen.

Elektroszmog elleni védelem lehetőségei

Az egyik leghatékonyabb módja a védekeznésnek, hogy azokat az eszközöket, amiket éppen nem használunk lehetőleg tartsuk távol magunktól vagy kapcsoljuk ki. A nyugodt alvás érdekében a háló- és gyerekszobában lévő eszközeinket csak a használat idejére kapcsoljuk be. A fekhelyünk (fejünk közvetlen közelében) semmilyen áramforrás, pl. konnekor ne legyen.

Ingatlan vásárlásakor is érdemes körültekintőnek lenni! Lehetőség szerint ne lakjunk magas feszültségű vezetékek közelében, illetve akár már építkezéskor vagy felújításkor is olyan anyagokat használjunk, amelyek gátolják az elektromágneses sugárzást.

 
  

Erősítse immunrendszerét, táplálkozzon egészségesen, mozogjon sokat és töltsön sok időt a szabadban! Viszont a sugárzásnak akkor is ki vagyunk téve, amikor a legkevésbé számítunk rá.

A megoldás az ezüstszövetben rejlik. Ruháink kiválóan alkalmasak sportoláshoz és az utcai viseletre egyaránt.

Védekezzünk ezüstszövettel!

Az elektroszmog elleni ruháink ezüstszövetből készültek, melynek sok jótékony hatása van: antiodor, antimikrobiális, antisztatikus, és mindezek mellett védelmet biztosít az elektromágneses sugárzással szemben.

 
  
  

Termékeink széles kínálatából minden korosztály megtalálja a megfelelő terméket. Egészen a legkisebbektől kezdve, hiszen a csecsemőkre különösen veszélyes a vezetéknélküli sugárzás, mivel még fejlődésben vannak és koponyacsontjuk jelentősen vékonyabb.

  

A XXI. század legfuncionálisabb ruházatait kínáljuk, melyek alkalmasak sportolásra és a hétköznapi viseletre is. Legyen szó sapkáról, alsóneműről, pólóról. Az elektroszmog elleni ruházat garantálja a magas szintű árnyékolást, csökkenti az alacsony és magas frekvenciájú elektromágneses sugárzást. Kényelmes viselet és megfelelő védelemet nyújt az 5G és az elektroszog ellen.


Szerző: emblokk.hu
Szponzorált tartalom

Ez is érdekelheti